Zlodeji v rukách polície

03.08.2006 Celý región

Zlodeji v rukách polície:\r\nBardejovskí policajti zo skráteného vyšetrovania zistili páchateľov minulotýždňovej krádeže vlámaním do senníka v obci Petrová, ok...
Zlodeji v rukách polície:
Bardejovskí policajti zo skráteného vyšetrovania zistili páchateľov minulotýždňovej krádeže vlámaním do senníka v obci Petrová, okr. Bardejov.

Dvaja miestni mladí chlapci (17r. a 20r. ) ukradli zo senníka 20 kusov železných roštov, čím jeho majiteľovi spôsobili škodu 40 000. - Sk.

Po druhých krádežiach obvinení z prečinu krádeže:
Počas včerajšieho popoludnia ukradol v jednom z popradských supermarketov 27 ročný Kežmarčan 3 čokolády. Tieto si vložil do vreciek bundy a chcel odísť bez zaplatenia. Pri vchodových dverách ho ale zadržal pracovník strážnej služby. Keďže v priebehu 12 mesiacov sa podobnej krádeže (v máji 2006 ukradol puzdro na mobilný telefón) dopustil v inom popradskom supermarkete, bolo mu políciou vznesené obvinenie pre prečin krádeže. Pri májovej krádeži dostal blokovú pokutu za spáchanie priestupku proti majetku.

Z prečinu krádeže je obvinený aj 56 ročný Vranovčan. Aj on sa v priebehu 12 mesiacov dopustil dvoch krádeži v dvoch vranovských supermarketov. Za prvú krádež, ktorej sa dopustil v januári 2006 a ukradol fľašu alkoholu mu bola uložená bloková pokuta. Po včerajšej krádeži syra, teda druhej krádeži, mu bolo políciou vznesené obvinenie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región

mark